Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

La VixenStudio modelele de videochat primesc bonusuri consistente!

Atunci cand te angajezi ca si model de videochat, indiferent de studioul in care vei profesa, mai intai de toate trebuie sa te interesezi daca plata este corecta, daca contractul este legal suta la suta dar si ce beneficii vei avea daca vei face parte din cadrul unui anumit studio de videochat din tara sau din strainatate. Pe teritoriul Romaniei activeaza zilnic profesional pe internet numeroase studiouri de videochat, unele care sunt abia la inceput de drum si altele profesionale din toate punctele de vedere, studiouri cu multi ani de activitate in spate.

Studioul nostru VixenStudio pune la dispozitia modelelor de videochat indiferent daca acestea sunt profesioniste sau amatoare, o gama variata de avantaje astfel incat ele sa nu isi caute un loc de munca in alta parte. Daca sunteti inca la inceput de drum in aceasta meserie trebuie sa stiti ca nu conteaza doar plata in acest domeniu, ci mai sunt si alte considerente dupa care trebuie sa va ghidati daca vreti sa fiti renumerata asa cum meritati. Cel mai important astfel de considerent pe care trebuie sa il iei in calcul ca si model de videochat sunt bonusurile pe care le primesti pe parcursul timpului in care lucrezi in acel studio pe care l-ai ales.

Atunci cand iti alegi un studio de videochat Iasi in care vrei sa profesezi, trebuie sa stii inca de la inceput ca atat in Romania cat si in strainatate exista multe studiouri de videochat care iti promit marea cu sarea dar care in realitate nu iti ofera mai nimic. Tocmai de aceea este foarte important si util ca inainte sa semnezi un contract legal sau nu cu un anumit studio, sa te interesezi foarte bine despre acel mediu de lucru de la alte modele care au lucrat acolo.

La VixenStudio bonusurile sunt pe masura asteptarilor pe care le au in general modelele de videochat. De altfel, pe langa aceste bonusuri ai plata zilnica, saptamanala sau lunara in functie de preferintele pe care le ai dar si alte avantaje pe care nu le vei gasi la multe alte studiouri de videochat. Si daca tot vorbim de beneficii, trebuie sa iti spunem inca de la inceput care sunt principalele bonusuri pe care le poti primi la noi.

Primiti bonus chiar de la primul interviu!

Nici nu intri bine in studioul nostru si vei primi un bonus. Asadar, in momentul in care te vei hotara ca studioul nostru este alegerea ideala pentru tine, VixenStudio iti ofera un bonus de interviu astfel incat la inceput de drum sa ai ceva banuti. Cu siguranta ai nevoie de ei asa acum avem si noi nevoie de tine!

Bonusul de recomandare, un alt bonus important!

In momentul in care un viitor model de videochat vine si se angajeaza la noi mentionand ca tu ai recomandat studioul nostru, vei primi un bonus consistent. Asa ca nu mai sta pe ganduri si recomanda-ne acum!

Bonusurile de weekend sunt cel mai tare apreciate de catre modelele noastre!

Conform si denumirii acestui bonus, in fiecare weekend vei primi de la noi o renumeratie daca lucrezi in aceasta perioada de timp. Majoritatea modelelor de la VixenStudio lucreaza in weekend deoarece sunt constiente ca atunci se fac cei mai multi bani. Acest lucru se intampla datorita faptului ca majoritatea admiratorilor fetelor sunt liberi in weekend iar fetele prefera sa isi ia liber mai degraba in timpul saptamanii decat in weekend.

Bonusul de colaborare sau bonusul de vechime

Imediat dupa ce ai facut un an de zile activand la studioul nostru de videochat din Iasi sau din Suceava, vei primi cadou din partea noastra in fiecare luna un bonus de colaborare sau un asa zis – bonus de vechime. Acest bonus se acorda doar dupa ce trecut un an de zile ca si respect pentru modelele noastre care ne-au ramas fidele.

Bonusul de prag

Bonusul de prag este foarte usor de atins si este destul de bine renumerat. Acesta se primeste imediat cum ai atins un anumit prag impus inca de la inceput si daca esti o fata constiincioasa ai sa il primesti in fiecare luna.

In concluzie, la VixenStudio primesti bonusuri pentru aproape orice. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din tara sau din strainatate, pe langa aceste bonusuri studioul nostru de videochat iti pune la dispozitie si suportul tehnic gratuit in fiecare zi, sedintele de makeup si cele foto sau video sunt si ele oferite in dar din partea noastra si daca ai nevoie de transport acesta iti va fi asigurat, masina luandu-te direct din fata casei si aducandu-te exact la usa studioului. Asa ca ce mai astepti?! Hai la noi daca vrei sa castigi rapid bani multi!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?